728 x 90

Aparate shaorma de calitate, prima condiție pentru o afacere cu profitabilitate

Aparate shaorma de calitate, prima condiție pentru o afacere cu profitabilitate

Până în anii 1990 este posibil ca nici măcar să nu fi auzit de shaorma. Acum, unități de preparat și vândut acest preparat fast food delicios se deschid pe aproape fiecare stradă principală din orașele noastre. Asta pentru că românii chiar sunt mari mâncători de shaorma! Este și normal, pentru că nu multe tipuri de

Până în anii 1990 este posibil ca nici măcar să nu fi auzit de shaorma. Acum, unități de preparat și vândut acest preparat fast food delicios se deschid pe aproape fiecare stradă principală din orașele noastre. Asta pentru că românii chiar sunt mari mâncători de shaorma!

Este și normal, pentru că nu multe tipuri de alimente sunt sățioase, gustoase, sănătoase și ieftine în același timp. Mai ales când ne referim la mâncare fast food!

Dacă pizza este mai mult un pretext de socializare, de conectare cu prietenii sau pentru a petrece o seară plăcută în familie, shaorma este prin definiție făcută pentru a-ți potoli rapid foamea, când ești plecat de acasă și nu ai bani sau pur și simplu nu vrei să te mulțumești cu un simplu corn, un pateu, niște biscuiți cu cremă sau o napolitană plină de E-uri.

Vrei să ai o afacere HoReCa de succes fără cheltuieli exorbitante?

Ei bine, în acest caz este recomandabil să investești într-un aparat shaorma de calitate superioară!

Deși aparent toate sunt la fel și se reduc la o țepușă verticală pusă pe o platformă rotativă și la niște elemente laterale care degajă o temperatură mare, tocmai bună pentru a frige carnea fără contact direct, principala problemă apare atunci, când vine vorba de selectarea celei mai bune opțiuni pe care să le ofere un echipament care să îndeplinească cerințele tale specifice. Iar existența pe piața de profil a unei game largi de modele de utilaje pentru preparat shaorma profesional nu face deloc această sarcină la fel de ușoară pe cât pare la prima vedere. Procesul de selecție devine până la urmă un mare consumator de timp și energie.

Dar acum nu mai trebuie să îți faci griji. Există o soluție. Ea se numește TC Romania Crown Cool – distribuitor de echipamente de top pentru specialiștii din domeniul HoReCa!

Totuși, așa, în linii generale, să-ți faci o idee despre aparatele de făcut shaorma, până când îi vei contacta pe cei de la compania amintită, informează-te un pic online.

Iată în continuare câteva criterii  după care ar trebui să alegi un astfel de utilaj fast food:

a) Capacitate de gătit

Capacitatea de gătit a modelelor de aparate profesionale pentru shaorma diferă. Din acest motiv, trebuie să alegi unul cu atenție, pe baza cerințelor individualizate ale unității tale fast food. 

Cu toate acestea, pentru uz comercial, este recomandabil să iei în considerare achiziția unui aparat care vine cu o capacitate de gătit relativ mare (mai ales dacă și locația este una cu vad). Aceste modele vin de obicei cu mai multe arzătoare și frigărui pentru a ajuta personalul să gătească shaorma “în vrac”.

b) Construcție

Cele mai citite articole

O mașină pentru shaorma de mare randament trebuie construită solid. Oțelul inoxidabil este așadar de bază. Fiind un material rezistent la rugină și coroziune, va dura mai mult și se va preveni deteriorarea rapidă a componentelor din care este alcătuit echipamentul respectiv. Ca atare, nu își va pierde forma chiar și după ani de utilizare.

Pe de altă parte, arzătoarele trebuie să ofere un randament termic ridicat. Va găti carnea uniform în cel mai scurt timp. Aparatele cu butoane de control individuale pot ajuta la reglarea temperaturii în funcție de nevoile de frigere a diferitelor tipuri de carne înfipte în țepușa verticală.

c) Ușurința de curățare

Este important să se poată curăța impecabil aparatul giroscopic înainte și după gătit. Chiar dacă acest lucru poate consuma relativ mult timp. Cel mai bine este să alegi un model care nu numai că este mai ușor de curățat, dar reușește și să mențină spațiul de gătit foarte igienic.

Poți alege chiar acum o mașină pentru shaorma profesională de la TC Romania Crown Cool care:

●  să asigure o funcționare lină și fără zgomot;

●  să aibă o construcție durabilă;

●  să distribuie uniform căldura;

●  să aibă un motor extrem de fiabil;

●  să se curețe ușor;

●  să fie compatibilă cu sursa de alimentare deja existentă în unitate.

Intră acum pe tcromania.com pentru a vedea modelele de aparate shaorma pentru profesioniștii fast food și a găsi datele de contact ale specialiștilor de la TC Romania Crown Cool pentru a le pune întrebările ce te frământă în legătură cu aceste echipamente!

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole