728 x 90

Timișoara, o piață atractivă pentru proiecte imobiliare. La fel și localitățile limitrofe

Timișoara, o piață atractivă pentru proiecte imobiliare. La fel și localitățile limitrofe

Datele privitoare la specificul tranzacțiilor imobiliare din județul Timiș arată că Timișoara și împrejurimile sale constituie o țintă atractivă pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare. Cu un preț mediu de 1.200 de euro pe metru pătrat util pentru un apartament (indiferent de anul construcției), Timișoara se situează, potrivit datelor Imobiliare.ro și Analize Imobiliare, pe locul al

Datele privitoare la specificul tranzacțiilor imobiliare din județul Timiș arată că Timișoara și împrejurimile sale constituie o țintă atractivă pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare.

Cu un preț mediu de 1.200 de euro pe metru pătrat util pentru un apartament (indiferent de anul construcției), Timișoara se situează, potrivit datelor Imobiliare.ro și Analize Imobiliare, pe locul al treilea într-un clasament național, după Cluj-Napoca (1.560 de euro pe metru pătrat util) și București (1.320 de euro pe metru pătrat util). La fel ca celelalte mari centre regionale, orașul de pe Bega a resimțit, la început de 2019, tendința națională de temperare a cererii de locuințe, în contextul stabilizării pieței autohtone. Perspectivele dezvoltării rezidențiale a acestui oraș (dar și a împrejurimilor sale) se mențin, însă, pozitive, potrivit datelor din piață.

Cele mai citite articole

Tranzacții mai puține, dar majoritatea cu terenuri

Statisticile publicate d…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole